REMEDIUMREMEDIUM

Soiré Še3sil

10. listopadu 2011

Místo konání: Divadlo Ponec, Praha 3

Pro koho: pro ty, koho zajímá komunita Prahy 3

Pořadatel: Še3sil - platforma pro spolupráci občanského sektoru v Praze 3

Kontakt:
Helena Kosková
REMEDIUM Praha
272 739 833, remedium@remedium.cz
facebook: Še3sil

Ve čtvrtek 10. listopadu 2011 se v žižkovském divadle Ponec uskuteční ?Soiré Še3sil?, společenská akce, jejímž cílem je neformální setkání a navázání kontaktů mezi lidmi z komunity Prahy 3 napříč sektory ? pracovníky i klienty neziskových organizací, místními podnikateli, zástupci radnice, místními kulturními stánky a médii, žižkovskými štamgasty,?

Soiré bude zahájeno v 18.30 hodin, těšit se můžete na hudbu k tanci i poslechu, krátké taneční a divadelní vstupy, křest a spuštění unikátního vynálezu ?Symbiomat 3? ? stroje na podporu spolupráce a vzájemné pomoci v Praze 3, seznámení s neziskovými organizacemi působícími v Praze 3, degustace od místních gastropodniků, tombolu a mnoho dalšího. Akce bude zakončena ve 23.00 hodin.

Še3sil je platforma pro spolupráci občanského sektoru v Praze 3. Jejím cílem je podporovat spolupráci a výměnu zkušeností neziskových organizací i veřejného a podnikatelského sektoru v Praze 3 a také zviditelňovat činnost neziskového sektoru a motivovat členy komunity k občanské aktivitě.


(c) 2006, REMEDIUM