REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

FAJN DEN bez bariér

Še3sil vás srdečně zve na FAJN DEN bez bariér, který se uskuteční na pražském Žižkově ve čtvrtek 24. září 2009. Letošní FAJN DEN s podtitulem "Už zase skáču přes přechody..." je zasvěcen naší společné touze vidět a překonávat bariéry v našich ulicích i myslích.

FAJN DEN začne veselým happeningovým průvodem po žižkovských bariérách známých i neznámých. Oči i mysli nám cestou pomohou otevírat muzikanti z kapely Allstar Refjúdží Band, herečky divadelního spolku Proměna z Remedia Praha, mistři parkouru doporučení klubem Beztíže, kozy z Integračního centra Zahrada, hříčky a úkoly v podání nízkoprahového klubu Husita a Kulturního a rodinného centra Nová Trojka. Vyrazíme ve 14:30 z Havlíčkova náměstí a poputujeme přes vrch Parukářka do Integračního centra Zahrada.

Tam nás po náročné cestě bude čekat zasloužená odměna v podobě zahradní slavnosti. Těšit se můžete na vypuštění velryby do zahrady Jiřího Trnky, Karla Babuljaka a jeho kapelu Snoo, divadlo Trakař, nejlepší zmrzlinu kakapo,... to vše až do 19:00.

FAJN DNI již několik měsíců předchází mapování žižkovských míst bariérových či nebezpečných. Výstupy budou předány Odboru dopravy MČ Praha 3, na rok 2010 je v plánu změna 10 vybraných míst. Pokud víte o místech v Praze 3, která by si zasloužila takovou úpravu, aby přestala být bariérová či nebezpečná, můžete zaslat svůj podnět na adresu fialamiroslav@seznam.cz.

Těšíme se na vaši účast!

Stáhněte si pozvánku a tiskovou zprávu.

Helena KOSKOVÁ
manažerka Centra pro spolupráci NNO v Praze 3
REMEDIUM Praha občanské sdružení
Křišťanova 15, 130 00 Praha 3
tel. 272 739 833
remedium@remedium.cz


(c) 2006, REMEDIUM