REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

9. KVĚTNA OTEVÍRÁME DVEŘE DO REMEDIA

Letošní rok věnujeme připomínce dovršeného dvacetiletí existence naší neziskové organizace, ale i jejího působení na území Žižkova. Dovolujeme si vás pozvat na akce, které se týkají nejrůznějších oblastí naší činnosti. Zahajujeme DNEM OTEVŘENÝCH DVEŘÍ dne 9. května 2012 ve všech našich prostorách.

REMEDIUM Praha, Křišťanova 15, Praha 3 - od 13.00 do 17.00 otevíráme u příležitosti našich dvacetin dveře návštěvníkům a zájemcům o celé spektrum našich služeb s následující nabídkou:
13.00 Přivítáme vás přípitkem a dárečkem na uvítanou
14.00 Seznámíme vás s nabídkou našich Vzdělávacích programů určených pracovníkům pomáhajících profesí
15.00 Můžete pobesedovat s pracovnicemi Občanské poradny o nejčastějších problémech, které trápí naše klienty
16.00 Závěrem vás i vaše děti potěší LouDkové divadélko Remedium

KLUB Remedium, Táboritská 22, Praha 3 - od 13.00 do 17.00 - během celého odpoledne vám poskytneme jakoukoli informaci o Klubu a jeho službách.
Jednotlivým aktivitám se budeme podrobně věnovat v určených časech:
13.00 Přípitek na uvítanou
13.30 Představení Klubu a programů sociální služby
14.30 ARTE dílny, trénování paměti a počítačové kurzy
15.30 Pohybové a taneční kurzy
16.30 Jazykové kurzy

S potěšením vás zveme na premiéru autorské hry Divadelního spolku Proměna v režii Evy Stanislavové VOĎ VÁS PÁNBŮ!, a to v pondělí 21. května 2012 v Žižkovském divadle Járy Cimrmana v 19.00. Představení se koná pod záštitou pana místostarosty MČ Praha 3 ing. Pavla Sladkovského.
Těšíme se na setkání s vámi - věříme, že vám přinese nejen prima kulturní zážitek, ale svou návštěvou činnost seniorského divadelního spolku i podpoříte.

6. června 2012 od 18.00 zahajujeme slavnostní vernisáží VÝSTAVU ARTE DÍLEN SENIORŮ v reprezentativním prostoru radnice Městské části Praha 3 v Galerii pod radnicí.

Od roku 1994 se zabýváme celoživotním vzděláváním sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách. Podporujeme jím zejména rozvoj a kvalitu krizových a návazných služeb, kvalitu řízení a supervize v pomáhajících profesích a rozvoj pracovníků v těchto oblastech.
Jsme akreditovanou vzdělávací institucí MPSV ČR od roku 2007 a MŠMT ČR od roku 1999. Za dlouhá léta naší vzdělávací činnosti jsme vyškolili tisíce pracovníků krizových služeb - linek důvěry, krizových center a dalších pracovišť, ve kterých se pracuje s klienty v obtížných životních situacích.
Rok připomínání našeho výročí zakončíme tedy vzhledem k našemu dlouholetému zaměření odbornou celostátní KONFERENCÍ O KRIZOVÉ INTERVENCI v Praze 3 v Hotelu Olšanka ve dnech 30. - 31. října 2012. První rozeslaná anotace přinesla více než 200 přihlášených zájemců o účast, což dokazuje velký zájem ze strany krizových pracovníků, studentů i laiků o tuto odbornou platformu.


(c) 2006, REMEDIUM