REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

KLub REMEDIUM v červnu_tisková zpráva

V sobotu 8. června 2013 ve 12.30 vystoupí Divadelní spolek Proměna v rámci programu Fresh senior festivalu senzačních seniorů. Festival je aktivitou projektu Konta BARIÉRY, umístěn bude do Písecké brány v Praze a okolí. Název vystoupení Proměny "Na Žižkově v jednom domě" potvrzuje sounáležitost s její domovskou městskou částí. V sobotu 15. června vystoupí Country tance Klubu Remedium v Kolíně. Letošní jubilejní 50. ročník Kmochova Kolína má bohatý program a skupina vystoupí 2x během odpoledne v rámci doprovodného programu. Od pondělí 17. června začíná zápis do podzimních programů a kurzů Klubu.

V září připravujeme otevřít 16 pravidelných bezplatných programů týdně, 22 pohybových a tanečních kurzů, 28 jazykových kurzů, 4 počítačové kurzy, kurzy trénování paměti a ARTE dílny. Pro podzimní semestr plánujeme také řadu bezplatných přednášek v rámci Měsíce péče o duši i mimo něj, jednodenní poznávací výlety a rekondiční pobyt.

"Děkujeme všem, kteří nás v uplynulé sezóně podporovali. Městské části Praha 3, Ministerstvu práce a sociálních věcí, Magistrátu hl. města Prahy, všem dalším dárců, spolupracovníkům a dobrovolníkům."
Helena Kubů

O Klubu REMEDIUM:
Klub REMEDIUM, občanské sdružení REMEDIUM Praha
Křišťanova 15, Praha 3.
email: senior@remedium.cz
http://www.vstupujte.cz/
tel: 272 739 833

Občanské sdružení REMEDIUM Praha je nevládní nezisková organizace zaměřená na vzdělávání, podporu a pomoc v psychosociální oblasti.
Klub REMEDIUM vytváří a poskytuje programy všem, kteří jsou v důchodovém věku, bez ohledu na místo bydliště. Hlavním cílem všech nabízených aktivit je zachování kvality života, podpora sebevědomí, prevence před samotou a vyčleněním ze společnosti i po odchodu do starobního důchodu.
Nabízí sociálně aktivizační služby pro seniory dle zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách, číslo registrace služby: 3038989.

Občanské sdružení je financováno prostřednictvím nadačních příspěvků, dotací z veřejných zdrojů (MČ Praha 3, MPSV, MHMP) sponzorských příspěvků a darů, z výnosů z vlastní činnosti a z benefičních akcí.

Kontakt: Helena Kubů, manažerka Programů pro seniory
email: helena.kubu@remedium.cz; tel: 272 739 833, 603 846 481


(c) 2006, REMEDIUM