REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

Přijďte pracovat do REMEDIA na pozici provozní!

Pozice provozní pracovnice nebo pracovníka je jednou z nejdůležitějších v organizaci. Stará se o to, aby zázemí organizace bezchybně fungovalo, aby pracovníci všech programů realizovaných ve prospěch našich klientů měli klid na přímou práci a nemuseli řešit akutní provozní problémy. Klíčovou schopností pro práci v této pozici je spolehlivost. Možná hledáme právě vás.

Provozní pracovnice/pracovník má zodpovědnost za prostory organizace a související administrativu.

Požadujeme SŠ vzdělání s maturitou + min. 1 rok praxe.
Vaše dovednosti: dobrá počítačová gramotnost (MS Office ? Word, Excel, Outlook), administrativní dovednosti, technické dovednosti, tj. ovládání a obsluha běžných kancelářských zařízení dle manuálů, manuální zručnost
Vaše schopnosti: efektivní a vstřícná komunikace, pečlivost při zpracování úkolů, přizpůsobivost, rychlé reakce na neočekávané situace, fyzická zdatnost, systematičnost, praktické zacházení s provozem v nebytovém prostoru, schopnost spolupracovat v týmu, umět si zorganizovat práci
Doložená trestní bezúhonnost.

Výhodou bude, pokud budete umět zacházet s hmotnými i nehmotnými prostředky a mít v tom praxi, případně pokud budete mít řidičský průkaz skupiny B.

Můžeme vám nabídnout:
? vlídné a podporující prostředí stabilní, už 25 let fungující organizace
? firemní vzdělávání
? důraz na firemní hodnoty a etiku práce
? stravenky
? 6 týdnů dovolené
? zkrácená pracovní doba 16 hodin týdně vhodná pro rodiče malých dětí
? výše mzdy závislá na prokázaných dovednostech a zkušenostech

Podmínkou zařazení do výběrového řízení je zaslání strukturovaného pracovního životopisu a motivačního dopisu, ve kterém doložíte míru naplnění uvedených požadavků a zkušenosti s obdobnou prací, a to nejpozději do 19. června 2017. Uchazeče budeme o výběru a případném pozvání do dalšího kola informovat průběžně.
Termín osobního setkání pro uchazeče postupující do 2. kola je 27. 6. 2016 od 9.00 do 12.00.
Nástup 26. července 2017

Zuzana Radová
ředitelka
zuzana.radova@remedium.cz


(c) 2006, REMEDIUM